Er du den lykkelige indehaver af et særligt vinrum i din bolig, så fortjener du også, at det bliver indrettet smukt og rart, så det er godt at opholde sig i. Et vinrum kan være alt fra en decideret vinkælder, som mange efterhånden har, selv om det for de fleste er et godt stykke fra verdens største vinkælder til deres egne mere ydmyge lokale.

Her er nogle ideer til, hvordan du kan gøre dit vinrum i din lejlighed eller dit hus hyggeligt og rart at opholde sig i. Med et vinrum vil du kunne invitere venner og familie på en glas eller måske ligefrem til en vinsmagning, og så er det vigtigt, at rummet er behageligt at være i.

Flotte plakater gør underværker

Et af de enkle virkemidler, som du kan bruge for at skabe gode rammer for vinoplevelser i dit vinrum, er at hænge nogle flotte plakater op på væggene, Hos webshoppen Gallerix kan du få plakater i mange forskellige størrelser og med forskellige motiver, så du kan finde nogle, der passer perfekt til det udtryk, som dit vinrum skal have.

Anskaf også nogle møbler, der passer ind i stilen. Mange indretter deres vinrum med møbler fremstillet af gamle vintønder og lignende, men har du ikke plads til et sådant møblement i dit vinrum, kan mindre også gøre det. Find en gammel slagbænk, et flot antikt bord eller et stativ, som man har brugt til champagneflasker – alt sammen noget, der kan sætte en hyggelig stemning i dit vinrum. Du kan finde masser af den slags som genbrug, som også støtter en god sag.

Når du har udsmykket dit vinrum blandt andet med flotte plakater, er der ingen undskyldning for ikke at åbne en flaske og nyde et glas – og det er jo det, det hele handler om.

lisa

Author lisa

More posts by lisa

kalender

juni 2024
M Ti O To F L S
« feb    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
salient