Livet som senior rummer sine egne glæder: Hvis helbredet er til det, kan man for alvor nyde, at man nu har fået frihed til at gøre, hvad man har lyst til. Så vi foreslår, at du som senior prioriterer hverdagens glæder og blandt andet nyder et herligt glas vin, når du får besøg af naboen, holder pause fra havearbejdet eller er på picnic. Der er masser af muligheder for at nyde et glas forfriskende østrigsk vin som passer perfekt her i den lyse sommertid.

Måske vil du også forkæle børn og børnebørn? Så har du gode muligheder for at finde sjove og hyggelige gaver på webshoppen for seniorer Hej Senior – det gælder både fysiske gaver og oplevelsesgaver som restaurantbesøg, kulturevents og meget andet. På Hej Senior hjemmesiden kan du stille og roligt browse dig igennem de mange muligheder og se, hvad du vil købe for at glæde andre. På Hej Senior kan du selvfølgelig også finde mange gode ting til dig selv, og hvis du for eksempel vil glæde din kæreste eller ægtefælle med en kulturel oplevelse eller et besøg på en restaurant, kan du finde den på Hej Senior.

Vinen er en daglig glæde

Livet som senior handler for mange om at finde de daglige glæder i hverdagen. Man skal kunne fylde sin tid ud og man skal huske at nyde livet. Her kan et godt glas vin komme ind som en lille, daglig glæde. Nogle mener endda, at et glas vin om dagen er sundt, og der er flere videnskabelige undersøgelser, der peger i den retning. Det betyder nu ikke, at man skal drikke vin for at holde sig sund, man skal i stedet drikke vin, hvis man kan lide det. Og naturligvis holde sig til Sundhedsstyrelsens genstandsgrænser, som er blevet justeret i 2022, så vi anbefales at drikke maksimalt 10 genstande om ugen.

Når det er sagt, så er der rigtig mange muligheder for at finde en skøn vin, som man kan nyde et glas af hver dag. Vin forhandles i stor stil på nettet, men også de fysiske butikker har mange gode tilbud på vin, så man kan finde netop den vin, der passer en.

Mange sværger til vine fra bestemte regioner, men det er vigtigt at holde sine sanser åbne for at prøve vine fra andre regioner end dem, man plejer at købe fra. Jo bredere man er orienteret i vinens verden, jo flere spændende oplevelser med vinen kan man få.

Vin bør så vidt muligt drikkes sammen med andre. Lever du som single, kan du måske danne en lille vinklub sammen med naboer eller tidligere kolleger og på den måde bygge et godt fællesskab op omkring den daglige vinnydelse.

lisa

Author lisa

More posts by lisa

kalender

juli 2024
M Ti O To F L S
« feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
salient