Tiden nærmer sig for sommerens rejser til det store udland. Mange rejser efter bestemte destinationer gang på gang, mens andre holder af at skifte fra sted til sted, når rejsen med flyet skal planlægges og billetterne bookes.

Holder du af vin, er der masser af steder, du kan rejse hen for at studere vindyrkningen på nærmeste hold og måske endda købe nogle flasker med hjem. Hvis du ikke er kørt i din egen bil til vinproducerende lande i Europa som Tyskland, Frankrig eller Ungarn, så er du måske rejst oversøisk med fly, men vil alligevel gerne have lidt vin med hjem.

Man kan godt have nogle flasker med i sin kuffert, men der er selvfølgelig fysiske begrænsninger. Både på grund af vægten og fordi man selvfølgelig ikke vil risikere, at flaskerne går i stykker. Selv har vi haft mange flasker med hjem i vores Samsonite kuffert gennem årene, og det går fint. En stærk og stabil Samsonite kuffert er nemlig ikke bare velegnet til tøj, men kan også rumme souvenirs, gaveindkøb – og et par flasker vin, hvis du vil have sådanne med hjem som et lokalt minde.

Vin dyrkes næsten overalt

Vin er i dag udbredt over det meste af veden, og på stort set alle kontinenter dyrker man vin. Der er altså gode muligheder for at se på vin i de fleste lande, man måtte besøge, og med din Samsonite kuffert kan du være tryg ved, at den kan holde til strabadserne. En Samsonite kuffert er nemlig sindbilledet på en stærk og solid kuffert, og man er godt hjulpet ved at vælge en kuffert af dette mærke.

Hvis man vil uden for Europa for at se på vin, er der eksempelvis mange gode oplevelser at få i Amerika. Ikke alene i Sydamerika, men også i Nordamerika. Der produceres eksempelvis meget såkaldt eiswein i Canada – så meget, at det kalder på snyd og fup i Kina, hvor der sælges forfalskninger af denne lækre type vin. Eiswein fremstilles af druer, der har fået frost, og hvor sukkeret derfor kommer meget frem i takt med, at druerne tørrer ind, og dette passer perfekt til det canadiske klima. Og eiswein er typisk noget, man drikker i mindre kvanta, så det vil være en ideel vintype at have med hjem i din Samsonite kuffert. Pak flaskerne ind i det tøj, du alligevel skal have med hjem, og så kører det bare.

Vin er en rejse værd

Vin er i det hele taget en rejse værd. Har du interesse for de ædle dråber, er det en skøn ting at kunne kombinere ferien med familien med udflugter til vinproducenter, vinkældre og vinforretninger. Besøg for eksempel nogle af de store lokale markedshaller, som findes i mange lande. Her sælger lokale producenter deres vin, og du kan snildt ende med at få noget med hjem i din Samsonite kuffert, som ikke lige findes i alle hjem, når du kommer hjem. det er en særlig fornøjelse at servere noget for venner og bekendte, som ikke bare er hentet i det lokale supermarked.

lisa

Author lisa

More posts by lisa

kalender

juli 2024
M Ti O To F L S
« feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
salient