Der er dukket den ene vinbar efter den anden op de senere år. Ikke bare i de store byer, men overalt, hvor mennesker samles, og hvor der er brug for at have et samlingssted, hvor man kan dyrke sin interesse for vin. I mange virksomheder har man en fast tradition for at tage på vinbar en gang imellem, både med kunder og med kollegerne alene. Og man kan finde vinbarer af alle typer og med mange forskellige stilarter og indretninger – alt er muligt.

Hører du til dem, der en gang imellem har brug for at kunne tage en kunde med ud på en vinbar for at drøfte en opgave, et oplæg eller noget andet i lidt mere uformelle omgivelser, så er det en god idé at have en garderobe til det. For mænd vil det være en fordel at have nogle forskellige habitter at vælge imellem, så man kan lægge stilen, som den passer i forhold til den konkrete kunde. Nogle gange skal habitter til mænd være nålestribede og formelle, men andre gange kan man godt sprælle lidt og måske købe habitter i nye og uvante farver, habitter med flotte mønstre i tøjet eller andet. Og skal man på vinbar, må det sikkert godt være habitter med lidt spræl i, som man vælger imellem.

Vinkulturen vinder frem

Det at udvikle et vist kendskab til vin og at nyde vinen i godt selskab på en vinbar eller måske i en vinklub er blevet noget, som stadig flere interesserer sig for. Danskerne er blevet et vindrikkende folkefærd, og det er interessant for mange at få et dybere kendskab til et eller flere vinområder, så man for alvor kan være med, når talen kommer ind på disse ting.

Mange vinbarer er dedikerede bestemte områder – vine fra Frankrig, vin fra Portugal eller vine fra USA – så der er rig mulighed for at dyrke sin interesse for vin, enten alene eller sammen med kunder, venner eller kolleger.

På webshoppen afound.dk kan du finde alle de typer af habitter, som du synes vil egne sig til et besøg på en vinbar. Gå på opdagelse og find de habitter, som du synes om.

lisa

Author lisa

More posts by lisa

kalender

juni 2024
M Ti O To F L S
« feb    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
salient