Er du ejer af egen virksomhed, og har du i den forbindelse ansvaret for en række medarbejdere? Så bør du unde dig selv og medarbejderne, at tage på vinbar i København. Det er et herligt og velfortjent afbræk fra dagligdagens til tider stressede rutiner og arbejdsopgaver. I artiklen her ser vi nærmere på, hvordan I via implementering af CRM-systemer kan spare penge i virksomheden, så I dermed får øget overskud til at tage på vinbarer og lignende firmaarrangementer. Vi ser også nærmere på hvilke vinbarer I bør besøge, såfremt det specifikt er København I har i kikkerten.

Få straks implementeret et effektivt CRM-system i virksomheden

Som virksomhedsejer er du med garanti altid på udkig efter at optimere jeres forretningsgange, samt spare penge i den daglige drift. En god måde at gøre det på, er ved at implementere et effektivt CRM-system. Men hvad er crm egentlig for noget? Kort fortalt er det et system der gør det lettere, at holde styr på virksomhedens kunder. Det er med andre ord et system til kunderelationsstyring. Der er til tider set eksempler, hvor virksomheder har kunnet spare enkelte ansatte helt væk, ved at implementere et effektivt CRM-system. Så effektive er systemerne faktisk, og de effektiviserer i den grad det daglige administrative arbejde i virksomheden.

Pengene I sparer i virksomheden ved at implementere et godt CRM-system, kan I med fordel benytte til at styrke medarbejdertrivslen. Blandt andet ved at invitere medarbejderne til en månedlig tur på vinbar, hvor I kan få drukket et godt glas champagne eller vin i hinandens selskab. Men hvilke vinbarer skal I besøge?

Disse tre vinbarer hitter i København

Det er ingen hemmelighed, at vi er yderst passionerede omkring vin. Vores enorme interesse for emnet skinner således også igennem i vores indhold her på hjemmesiden. Når det så er sagt, så skal der ikke herske tvivl om, at vin er en meget subjektiv ting. Det er derfor forskelligt hvilken slags vin man foretrækker, samt hvilke vinbarer man holder mest af.

Ikke desto mindre vil vi anbefale dig, såvel som resten af medarbejderstaben i din virksomhed, at besøge følgende tre vinbarer i København: Vinhanen, Ancestrale og Pompette. Og hvorfor så det? Erfaringsmæssigt har vi gode minder fra netop disse vinbarer. Udvalget af spændende og velsmagende vine har således været omfattende på disse vinbarer, og personalet og serveringen har efterladt os med et godt indtryk.

Også mulighed for at nyde god mad

Afslutningsvis bør det også bemærkes, at der kan nydes en god omgang mad på de omtalte vinbarer. Det er således ikke kun vinen I kan se frem til, såfremt I vælger at lægge vejen forbi disse barer.

Så hvad venter du på? Få straks effektiviseret din virksomheds drift, således at der er ekstra penge til rådighed til herlige ture forbi de lokale vinbarer.

lisa

Author lisa

More posts by lisa

kalender

april 2024
M Ti O To F L S
« feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
salient